Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hirdetések

Ide az oldal hirdetéseit írom, mint például rendeléseket, híreket és fejlesztéseket.

 

NA KEZDJÜK IS EL! Ha tudjátok, ha nem, ennek a weboldalnak van egy "testvér oldala" a danibenigabi.És most ez a két oldal eggyüttesen, ajándéktárgyakat készít. Gondolok Karácsonyi ajándék kosárra,CD gyűjtemény

                                                                                            Szülinap

p1010010.jpg

   Termékkód:Szn1

 Nézd meg a szülinapi mágnesünket! Bárkinek tök jó szülinapi ajándék lehet! Kiszállítási postaktöltség nélkül 100 forintért megvehető a legújabb mágnes! Minden téren ideális, anyagok terén is, hiszen különösen vastag papírból készült, a mágnessel pedig ragasztópisztoly segítségével lett összeragasztva. Érdemes megvenni!                                                                            

 

 

                                                                                         

 

                                                                                             Matrica Mánia

037.jpg

Termékkód: MK1

Ez az 1. számú matricánk, 50 forint+kiszállítási díj, 

Hozzátartozik a Matrica Mánia projekthez, hogyha a matricagyűjtővel, és a sportolós matricával kombinálva veszed meg, annál kevesebb lesz a kiszállításalői díj, tehát olcsóbb lesz kb. 40 forinttal a kombináció.

Gyüjtőalbumba, gépre, bárhova felragasztható, szines, népszerű termék.

 

 

 

034.jpg

 

Termékkód: MK2

Sportkedvelők figyelem! A danibenigabi elkészítette legújabb, sportolós matricáját, 3 sportolóról, aki a világ legjobbja, vagy kosárlabdában a legjobb Magyar. 

Érdekesség, hogy elvileg 4 sportoló szerepelt volna, fociban Lionel Messi, csakhogy NEM lehetett optimális képméretet találni. Különösen jó azoknak, akik a világon a legjobbak akarnak lenni, hiszen hozzá a felirat: "Most ők a legjobbak. Hamarosan TE is közéjük kerülsz!" Ez is 50 forint!

 

040.jpg

 

 Termékkód: KV1

Már nem csak ragasztani, gyűjteni is lehet! Elkészült a danibenigabis gyűjtőalbum, és az utolsó oldalán még rejtvény is van! Keresztrejtvény, irodalmi kérdéessel. Aki jól megfejti, és beküldi, INGYEN választhat egy matricát, és a bajnokságunkban 100 pontot kap! Ez ezúttal 200 forintért lehet megvenni, 20 oldalas, több száz matricának ad helyet!!

Érdemes megvenni!

 

 

                                                                                                  Karácsonyi kosár

 

021.jpg

 

Termékkód: KV2

Elfelejtettél valamit? Semmi baj, csak legyen kéznél ame notesz, de mindenekelőtt megvenni se felejtsd el!

Ha már megvetted, jegyzetelj!

200 forintért megvehető, de a készülő karácsonyi csomag megvevése esetén 25%-os árengedmény lesz. 40. oldal összesen, téli, hóemberes. Korlátlan példányszámban, dec. 30 ig rendelhető meg.

 

 

 

042.jpg

     Termékkód: KV3   

   Naptár  

   2012-es naptár, ünnepek beírva, 1000ft/db, +200-ért a vásárló képeivel, szülinapjának és névnapjának beírásával. Színes, jól mutató naptár. A karácsonyi csomag részeként olcsóbb. Esetleg választhtató másfajta háttér, egyéb szolgáltatások. 

                                         

 

 

 

p1010027.jpg

      Termékkód: CDK1

Karácsonyi CD

Csodaszép magyar, és angol karácsonyi dalok vannak a danibenigabi folyamatosan több számmal rendelkező CD-jén, 500 forint külön, de megrendelhető a karácsonyi csomag részeként is. Régebbi dalok is vannak, újabbak is, kiskarácsony-nagykarácsonytól kezdve, a jingle bells rock-ig, nagyon jó!!!

 

 

 

p1010026.jpg

  Termékkód: KV4

Hűtőmágnes

"Karácsony van, nagy pelyhekben hullik a hó. Épp vacsorázunk, a cd-lejátszón már megy a DBG CD, a hűtőn már ott vírít a hűtőmágnes, a fa alatt a DaniBeniGabi karácsonyi kosara..." Jól hangzik mi? Nagypelyhű havat sajnos nem tudunk adni, de a többit IGEN!!! Egyből karácsonyivá varázsolja hűtőnket! Itt a karácsony a nyakunkban! Ha már nincs ideje, csak rendelje meg, és nem lesz gond az ajándékvásárlással!

 

 

A rendelés menetéről néhány szót: hogyha személyesen rendelsz, vagy Jász-Nagykun Szolnok megyében laksz, akkor kiszállítási díj olcsóbb. Ám az online megrendelőszelvényben VALÓDI lakcímet, és e-mail címet adj meg, különben nem tudjuk elküldeni, és nem érkezik meg. Miután rendeltél, e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, tájékoztatunk a lehetőségekről. Utána levelet küldünk, melyet vissza kell küldeni,  a pénzzel eggyütt. Ha megérkezett azonnal elpostázzuk neked!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Felraktuk

(Dani-a testvéroldal szerkesztője, 2011.11.09 20:14)

Kedves látogató!
A termékekről információt a
http://www.danibenigabi.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/ujfajta--szuper-danibenigabis-termekek.html
oldalon találsz!

Részletek

(Gabi, 2011.11.08 18:41)

Nem sokára elkészülnek a megrendelhető tárgyak, akkor a tárgyak ára,és a rendeléshez szükséges híreket is megismerhetitek.

Dani

(x, 2011.10.28 10:48)

Majd írnál erről a rendeléses dologról hogy mit és mennyiért lehet vásárolni?